Recensies

Door een kennismakingsstoelmassage in contact gekomen met Erica. Nu ga ik regelmatig voor een stoelmassage. Vooraf hebben we overleg of er klachten zijn en vervolgens gaat Erica aan de slag. Met passende muziek op de achtergrond en een rustgevende Erica voelt zij precies waar de knelpunten zitten, een half uur is dan ook zo voorbij en ik ben helemaal ontspannen. Ik kan het iedereen aanraden.

Manuela Van Het Hof: Net een heerlijke bamboe massage ondergaan… Wat een rust straalt vakvrouw Erica uit. Erica nogmaals bedankt ik kwam helemaal zen thuis ! 

Annalie Broere: Vandaag bij Erica een massage ondergaan. Het was heerlijk en voelde me na afloop rozig en ontspannen. Een aanrader!

Yvonne Hellwich: Gisteren een stoel/bamboe massage gehad bij Erica’s massagepraktijk In Perfect Harmony, een aanrader!

Marianne Koster: De voetreflexmassage vond ik erg goed tegen de overgangsklachten helpen. Bovendien was het erg ontspannend, ik kon daarna beter slapen. Erica, nog bedankt.

Adéle: Ik heb een fijne Access Bars behandeling mogen ontvangen bij Erica Besselink. Het had een heerlijk rustgevend effect en ik heb er enorm van genoten. Naast de Acces Bars kun je ook hij Erica terecht voor een Shiatsu massage en onlangs heb ik een zwangere dame naar haar doorverwezen om met moxa therapie behandelt te worden.
Erica is een integere vrouw die rustig haar expertise ten toon spreidt. Het voelt als een cadeautje aan jezelf. Gun jezelf eens zo’n cadeau, het zal je goed doen. Zeker in deze onrustige tijd, waarin we heen en weer worden geslingerd door de media hype. Denk aan jezelf, Access Bars kan je hierbij helpen.