Traject Rust in je hoofd

Herken je dit

 • je wilt nu eindelijk een besluit nemen: blijf ik hier werken of ga ik een andere baan zoeken? Met die chaos in je hoofd blijf je dat besluit al maanden uitstellen.
 • je voelt je een emotioneel wrak, je kunt wel janken om niks. Je overziet het allemaal niet meer.
 • je dag lijkt alleen nog maar te bestaan uit het afvinken van taken op je to-do lijst maar het blijft druk in je hoofd.
 • je wordt zo moe van jezelf; je blijft maar piekeren.

Hoe zou het zijn als

 • je vriendin opeens zegt ‘Het lijkt alsof je de laatste weken veel rustiger bent geworden.’; maar ook je partner valt het op dat je relaxter bent.
 • je samen met je leidinggevende in de auto zit en opeens beseft ‘Hee, het doet me niets!’ Normaal zou je hier dagen van tevoren al tegenop zien en nu heb je er niet eens bij stil gestaan.
 • je je veel minder druk maakt om wat anderen denken, wat een rust zou dat geven?
 • je een ‘net terug van vakantie gevoel’ zou hebben en dat de hele dag door?

Dit is mogelijk met ‘Rust in je Hoofd’

Het traject bestaat uit 5 behandelingen van ongeveer 90 minuten.

Tijdens de behandelingen kan ik gebruik maken van verschillende technieken zoals bijvoorbeeld Access bars®, moxa, ooracupunctuur, Reiki®, shiatsu en stoelmassage.
De behandelingen worden gegeven vanuit rust, kalmte en met zachte kracht.
Als de energie in jou weer gaat stromen, dan stroomt het ook weer in je leven!

Aan het eind van het traject

 • ben je emotioneel stabieler en heb je eindelijk de rust waar je zo naar hebt verlangd.
 • kun je situaties beter relativeren zowel op werk- als privé gebied.
 • is de chaos in je hoofd verdwenen waardoor je betere besluiten kunt nemen.
 • kun je na een drukke werkdag toch met een goed gevoel je laptop afsluiten.

De investering is tijdelijk € 300,00

Zie het als een waardevolle investering in jezelf.
Wat zou het je opleveren als je weer de innerlijke rust in jezelf hebt gevonden waar je zo naar op zoek was? Dat is onbetaalbaar!

Testimonials

 • De afgelopen weken heb ik dankbaar gebruik gemaakt van het traject ‘Rust in je hoofd’. Dit arrangement bestond uit 4 behandelingen van elk 90 minuten. Vanaf het begin voelde het heel vertrouwd bij haar, zodat het niet moeilijk is je hart bij haar uit te storten en je tijdens de behandeling aan haar kunde over te geven. Ze is in staat je van plaatselijke klachten af te helpen, zoals bv pijnlijke schouder/nek, maar ook lukt het haar spanning uit het hele lichaam weg te nemen. Voorafgaand aan elke sessie was er een korte intake zodat Erica de juiste behandeling kon uitvoeren. Je merkt dat ze goed weet waar ze mee bezig is en ze is flexibel genoeg om de behandeling aan te passen aan jouw klachten / gemoedstoestand op dat moment. Mij heeft het in ieder geval rust in mijn hoofd opgeleverd! Elke keer was het een cadeautje op zich; had van mij alleen langer mogen duren 😉. Ik kan het iedereen aanbevelen! Dank Erica!!’
 • ‘Een bijzondere ervaring, deze behandeling. Het leek alsof er in mijn lichaam een wilde stroom aanwezig was maar ik voelde mezelf heel rustig. Na afloop was ik nog steeds onder de indruk van dat gevoel en nog steeds voel ik me heel relaxed. Tevens ooracupunctuur ondergaan; ze weet de juiste plekken te vinden! Deze praktijk is een echte aanrader!’
 • Hoi Erica, maandag had ik een enorme ‘Zendag’: alles ging relaxed en in flow terwijl ik bergen werk heb verzet. Ik weet niet of het door de Access Bars kwam of de naaldjes (of allebei).


Veelgestelde vragen:


Wat is Access bars?

Bij een Access bars sessie worden 32 punten op je hoofd zacht aangeraakt. Het wordt ook wel de vuilnis ophaaldienst voor je hoofd genoemd.

Wat kan er in jouw hoofd opgeschoond worden?
Welke belemmeringen, negatieve gedachtes, overtuigingen heb je?
Wat houdt jou tegen om gelukkig te zijn?
Wat dient jou niet meer en is klaar om losgelaten te worden?

Zou je ook rust willen ervaren, gewoon kalmte in je hoofd? Kunnen genieten van het leven zonder dat iets je belemmert?

Wat is moxa?

Moxa wordt gemaakt van de gedroogde blaadjes van Artemisia vulgaris (bijvoetkruid). Het wordt verhit en direct of indirect boven een acupunctuurpunt of boven een pijnplek gehouden. De doorbloeding kan hiermee gestimuleerd worden en het heft energieverstoringen op. De warmte van de moxa therapie verwarmt de dieper gelegen zones veel sneller dan met andere technieken en wordt vaak als zeer weldadig ervaren.

Wat is ooracupunctuur?

Ooracupunctuur kan worden gebruikt bij heel veel klachten zowel bij lichamelijke als geestelijke klachten. Bijvoorbeeld bij stress, angst, burn-out, angst en slaapproblemen.

Ooracupunctuur is een westerse manier van acupunctuur. De grondlegger is de Franse arts Paul Nogier. Hij ging uit van het idee ‘in het oor projecteert de hele mens’. Het is een heel effectieve behandelmethode die wetenschappelijk is bewezen.

Wat is shiatsu?

Een shiatsu behandeling is een drukpuntmassage. Shiatsu betekent letterlijk ‘vingerdruk’. Het is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde. Door het hele lichaam liggen meridianen (energiebanen). Ben je gezond, dan stroomt de energie door het hele lichaam. Door bijvoorbeeld een blessure, overbelasting, verkeerde houding, emoties of voedingsgewoontes kan er een blokkade in deze energiestroom ontstaan.

Tijdens de shiatsu massage wordt gewerkt op deze meridianen. Er wordt gebruik gemaakt van specifieke meridiaanpunten of puntcombinaties. Met rotaties en strekkingen kan meer ruimte in een meridiaan komen. De energie kan zo weer beter door het hele lichaam stromen. Allerlei klachten kunnen hierdoor minder worden.

De behandeling wordt over de kleding heen gegeven. Kledingadvies: gemakkelijke, soepele kleding b.v. joggingbroek en t-shirt.

Wat is stoelmassage?

Stoelmassage is een ontspannende en activerende drukpuntmassage. Het is gebaseerd op eeuwenoude Japanse acupressuur-technieken.
Regelmatige behandeling versterkt het immuunsysteem. De massage verhoogt de concentratie, geeft energie en stimuleert de bloedsomloop. Het is stress verlagend en is ter voorkoming van werk gerelateerde klachten zoals RSI.
De gebieden die worden behandeld zijn nek, hoofd, schouders, armen, handen en rug. Je zit op een speciaal daarvoor ontwikkelde stoel. Je kleding kun je gewoon aanhouden en er wordt geen olie gebruikt.

Hoe is het met de integriteit gesteld?

Wat tussen ons wordt besproken blijft tussen ons.
Vertrouwen en respect voor elkaar zijn voor mij erg belangrijk.