Referenties

Ik heb het traject Rust in mijn hoofd gevolgd omdat ik last heb van chronische stress dat zich o.a. heeft ontwikkeld tot fibromyalgie. En ik ben altijd op zoek naar verlichting en bij dit traject heb ik dat gevonden.
De behandeling is zachtaardig en heeft goede resultaten opgeleverd. Ik herken nu de spierspanning en door de behandelingen krijg ik steeds meer momenten van totale ontspanning, na de behandelingen maar ook spontaan dagen erna.
De behandeling zorgt ook voor rust in mijn hoofd en het leven voelt lichter aan. Ook de gesprekken met Erica dragen hier bij, ze is heel vriendelijk, rustig en geeft goede adviezen. Daarnaast voelt ze ook vaak aan waar extra spanning zit in mijn lichaam wat ik zelf niet zo merk. En onderneemt dan actie.
Is het een wonderbehandeling waardoor ik volledig genezen ben? Natuurlijk niet, maar zij heeft wel een weg naar een beter leven bereikbaar gemaakt. Ik ga dan ook met veel vertrouwen het vervolgtraject in. Iets wat in 20 jaar is opgebouwd heeft tijd nodig om weer af te breken.
Edith

De afgelopen weken heb ik dankbaar gebruik gemaakt van het traject: ‘Rust in je hoofd’. Vanaf het begin voelde het heel vertrouwd bij Erica, zodat het niet moeilijk is je hart bij haar uit te storten en je tijdens de behandeling aan haar kunde over te geven. Ze is in staat je van plaatselijke klachten af te helpen, zoals bv pijnlijke schouder/nek, maar ook lukt het haar spanning uit het hele lichaam weg te nemen. Voorafgaand aan elke behandeling was er een korte intake zodat Erica de juiste behandeling kon uitvoeren. Je merkt dat ze goed weet waar ze mee bezig is en ze is flexibel genoeg om de behandeling aan te passen aan jouw klachten / gemoedstoestand op dat moment. Mij heeft het in ieder geval rust in mijn hoofd opgeleverd! Elke keer was het een cadeautje op zich; had van mij alleen langer mogen duren 😉. Ik kan het iedereen aanbevelen! Dank Erica!!’

‘Een bijzondere ervaring, deze behandeling. Het leek alsof er in mijn lichaam een wilde stroom aanwezig was maar ik voelde mezelf heel rustig. Na afloop was ik nog steeds onder de indruk van dat gevoel en nog steeds voel ik me heel relaxed. Tevens oor acupunctuur ondergaan; ze weet de juiste plekken te vinden! Deze praktijk is een echte aanrader!’

Hoi Erica, maandag had ik een enorme ‘Zendag’: alles ging relaxed en in flow terwijl ik bergen werk heb verzet. Ik weet niet of het door de Access Bars kwam of de naaldjes (of allebei).

‘Totale ontspanning die nog dagen voortduurt na een behandeling van Erica! Dankzij de lichte aanrakingen en liefdevolle aandacht van Erica voelde ik zelfs al na een eerste kennismaking met Access Consciousness resultaat. Mijn hele lichaam was voelbaar, mijn gedachten stonden op nul. Er was een lichtheid in mijn hoofd die mij besefte hoe wij westerlingen toch hoofdmensen zijn. Echt een aanrader!’
Stanny Weber

Hoi! Ik vind mezelf op dit moment heel erg relaxed. Zie dingen gebeuren die niet tot mijn taken behoren dus ik laat het los. Dan moet het maar een x fout gaan. Dus ja, ik vind het wel lekker gaan 🙂

Ik merk echt dat ik dingen beter kan parkeren. Er waren deze week weer wat akkefietjes, maar na een traantje gelaten te hebben, kon ik het echt beter loslaten.

Hoi! Eigenlijk weer als als vorige week: kon het gezeur heel goed naast me neer leggen en t lukte ze niet mij op de kast te zetten.