Massage op de stoel

‘Ik was heel ontspannen de rest van de dag’

Stoelmassage is gebaseerd op eeuwenoude Japanse acupressuur-technieken. Het is een drukpuntmassage (Shiatsu) ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van aan het werk gerelateerde ziekten zoals RSI en symptomen van stress.

Bij stoelmassage wordt de spierpanning doorbroken en de doorbloeding verbeterd. Afvalstoffen uit de spieren kunnen zodoende worden afgevoerd en de opname van voedingsstoffen en zuurstof wordt verbeterd.

Regelmatige behandeling versterkt het immuunsysteem. De massage verhoogt de concentratie, geeft energie en stimuleert de bloedsomloop, hetgeen stressverlagend werkt. Het lichaamsbewustzijn wordt bevorderd waardoor men alerter kan reageren op klachten.

Stoelmassage is een ontspannende en activerende drukpuntmassage. De gebieden die worden behandeld zijn nek, hoofd, schouders, armen, handen en rug. U zit op een speciaal daarvoor ontwikkelde stoel. U kunt uw kleding aanhouden en er wordt geen olie gebruikt.

Stoelmassage is geen therapie maar door regelmatige massage kunnen klachten afnemen of zelfs verdwijnen. Het beste resultaat wordt bereikt bij minimaal 2 stoelmassages per maand.

Positieve effecten

  • voorkomen en/of verlichten van fysieke klachten
  • een toename van het concentratievermogen
  • verbetering van de bloedcirculatie
  • ontspanning van lichaam en geest
  • een betere weerstand tegen ziekten en spanning
  • preventie van werkgerelateerde klachten (stress, rugklachten, RSI en burn-out)

Behandeling op maat
Een stoelmassage is bij mij geen standaard behandeling.
Kom je bijvoorbeeld met een lichamelijk klacht of juist voor geestelijke ontspanning? Ik pas de behandeling hier op aan met wat ik denk en voel dat daarvoor nodig is.